wrench100

Reparació

Malauradament, els robatoris causen danys importants a les caixes , ja que les rebenten o fan mal bé comandaments per poder-les obrir.No cal alarmar-se, ja que moltes es poden reparar i amb un cost molt inferior al de comprar-ne una de nova. A més, reparant-la es pot aprofitar per reforçar la part danyada. I també es poden substituir els antics comandaments per una combinació electrònica, molt més segura a dia d’avui.

money232

Manteniment,venta i instal.lació

El manteniment és bàsic per una bona conservació i funcionament adequat de les caixes. Ens ocupem de tot, des del moviment de la caixa pel local o vivenda, ubicació i anclatge de la mateixa.

open9

Obertura per pèrdua de clau o de combinació

Disposem de l’experiència i, a la vegada, de mitjans moderns per poder obrir la majoria de les caixes de caudals. Això ens permet d’efectuar obertures de caixes amb el mínim dany possible a la mateixa; per aquest motiu es pot fer servir la mateixa caixa.Hi ha caixes de caudals antigues, de les que ja no existeixen recanvis, però se’n pot aprofitar el mateix pany modificant el número de dents perquè no sigui igual i podem buscar nous números a la combinació.

images

Caixes d’Ocasió

Actualment disposem d’ una amplia gamma de caixes de caudals d’ ocasió, totalment revisades i pintades.La majoria de les caixes son mecàniques, i s’hi pot instal.lar una combinació electrnica per la seva modernització i alhora ser molt mes pràctica d’ utilitzar.El preu d’ aquestes caixes es molt inferior al preu original.Dong Garantia en tots els comandaments ( panys i combinació ) de 2 anys, 2 copies de claus i instruccions de funcionament.

logo_rev4

Instal.lació de combinacions electròniques

Moltes de les caixes de caudals mecàniques, per no dir la majoria, no fan servir la combinació mecànica ( numèrica ).Per aquest motiu existeix la possibilitat de substituir l antiga combinació, per una combinació electrònica, molt més ràpida i fácil d’utilitzar i, al mateix temps, més segura.Segons Normativa Europea les joieries, administracions de loteries i locals de joc les caixes de caudals han de disposar de combinació amb retard i bloqueig. Per desconptat, disposem de diversos models de mecanismes per a poder-los adaptar a qualsevol tipus de caixa de caudals, segons l’ exigència..